Parázs mérkőzésen Atalanta vezetés a félidőben

Neymar próbálkozásai egyelőre nem vezettek sikerre.


A félidőben az Atalantánál van az előny a BL-negyeddöntőben.

Nem kellett sokáig várni az első komolyabb helyzetekre az Atalanta-PSG találkozón. A 3. percben az olaszoknál Gómez próbálkozott 14 méterről, lövését azonban védeni tudta a franciák hálóőre. Egy perc sem telt el, amikor egy rossz cselt követően Neymar labdát lopott és már robogott is az ellenfél kapuja felé. Ő is kb. 14 méterről próbálkozott, azonban a labda 2 méterrel a bal kapufa mellé ment.

A 11. perctől kezdve sokáig Gómez és Navas volt a főszerepben. Előbbi többször is veszélyeztette a kaput, míg utóbbi bravúrt bravúrra halmozott, ezzel megvédve a csapatát a hátrányba kerüléstől.

A 19. percben ismét Neymar villant a túloldalon, ám akciója nem járt sikerrel. A brazil a 22. percben ismét a kapura törhetett, beadása azonban pontatlannak bizonyult.

A 27. percben a PSG nagyot hibázott, Pasalich pedig kíméletlenül vágta a jobb felsőbe az elé pattanó labdát.

Egy perccel később Neymar válaszolhatott volna az olaszok találatára, lövése azonban nem sokkal a bal kapufa mellé ment. 

A 35. percben ismét Neymar próbálkozott egy szabadrúgásból. A brazil ezúttal a kaput eltalálta, lövését azonban Sportiello magabiztosan fogta meg. 

A 41. percben Sportiello aztán majdnem eladta a labdát, de megúszta a gólt. Egy perccel később ismét Neymar került helyzetbe, de azt ezúttal sem sikerült gólra váltania.

Az első félidő végén egy perces hosszabítás volt, ebben azonban jelentős esemény már nem történt.

45 perc után Atalanta-PSG: 1-0.
 

Borítókép: David Ramos/Getty Images

Videók