Közelebb az álomhoz a Ferencváros

Hazai pályán juthat a BL-be Szerhij Rebrov csapata.


A Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező utolsó fordulójának első felvonását műfüvön játszotta a norvég Molde vendégeként.

Hat perc elteltével előnybe is került a Molde otthonában a Ferencvárosi Torna Club, amely Boli góljával szerzett vezetést a norvég bajnok ellen. Tokmac tekerte zseniálisan a jobbon meginduló Botka elé a labdát, aki tökéletesen centerezett, középen érkezett Boli, aki nem hibázott közelről és a kapuba talált.


Fotó: Football 24/7/Twitter

Ezt követően kisebb nyomást gyakoroltak a hazaiak a Fradira, és nem szabadott egy pillanatra sem lebecsülni az ellenfelet, de összességében azt lehet modnani, hogy a Zöld-Fehérek voltak a jobbak. A védelem nagyon jól muzsikált a Ferencvárosnál, és eddig rendre sikerült megelőzniük az ellenfél támadóit.

Zseniális jobboldali beadás után Uzuni védhetetlenül fejelt a jobb alsóba, így már 2-0 volt az állás. Egy beadást követően azonban az 53. percben jött a szépítés James révén.

Jött a sokk! A Molde egyenlített a 66. percben Eikrem révén. A 83. percben egy beívelt szabadrúgás után Ellingsen fejelt a jobb alsóba, amivel már vezetett is a Molde.

Majd a végén Zubkov lövését kézzel blokkolták, így jött a büntető, amit Haratin értékesített. A végeredmény 3-3.

Borítókép: fradi.hu

Videók