Óriási bunda volt a BL-elődöntők sorsolása?

Bizonyíték is van arra, hogy igaz lehet ez a feltételezés.


 

Mint ismert, a pénteki sorsoláson kiderült, Bayern München–Real Madrid és Liverpool–Roma párharcra kerül sor a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. Igen ám, de az interneten már péntek reggel keringett néhány érdekes fotó, melyek láttán egyből elindultak az összeesküvés-elméletek a sorsolással kapcsolatban - írja az nso.hu.
 
A szóban forgó képek a hírek szerint az AS Roma honlapjáról származnak – a fotókat a kikerülésük után állítólag villámgyorsan törölték, persze néhány sasszemű internetező „résen volt”, gyorsan le is csapott. Amennyiben a fotók valódiak, a portál már eladásra kínálta a csapat hazai BL-elődöntőjére a jegyeket – a furcsaság nem ez, hanem az, hogy a belépőkön már az ellenfél, a Liverpool is meg volt jelölve, holott a sorsolás kezdetéig még órák voltak hátra. Természetesen rögtön elindultak a találgatások és az összeesküvés-elméletek az UEFA-val kapcsolatban.

Aidan McCarron on Twitter

Exactly drew like how Roma had it yday on their official website.

Deji Faremi on Twitter

I don't even believe these things, but sometimes, you are stunned by the accuracy. Roma apparently had this on their website, selling tickets of their home leg vs Liverpool. I still don't believe it.

Videók