Nem fogta vissza magát értékelésében a Real sztárja

Kemény szavakkal bírálta az egész szezonjuk.


A láthatóan feldúlt Dani Carvajal őszinte értékelést adott a Real Madrid szezonjáról, miután nagy meglepetésre kiestek az Ajax ellen a BL-ből. Többek közt elismerte, hogy a blankóknak "szar" szezonjuk van.
Arra a kérdésre, hogy ez volt-e legrosszabb estéjük, a következő választ adta: "Igen, ez összefoglalja. Sosem éreztem ennyire rosszul magam. Nehéz szavakba önteni."
 
Horror hetet élt át a Madrid miután az ősi rivális kiütötte őket a kupából, majd a bajnoki reményeiket is szinte teljesen elvette.
 
- Egy hét alatt, minden fronton kiütöttek minket, a ma estiért pedig nincs bocsánat. Jobbak voltak nálunk, megérdemelték, hogy tovább jussanak – értékelt Carvajal. – Sosem könnyű erőre kapni, miután két hazai vereséget szenvedsz a Barcelona ellen, de koncentráltunk és győzni akartunk. Azonban két hiba kétgólos hátrányba sodort minket, a harmadik pedig kinyírt minket.
 
Arról is kikérték a védő véleményét, hogy ez egy korszak végét jelenti-e, de a jobb bekk nem így gondolja.
 
- Fiatal csapatunk van, rendkívül sok fejlődési lehetőséggel. Az látszik, hogy a szezonunknak vége. Keményen fogunk dolgozni tovább a bajnokságban, mert ez a feladatunk. Profiknak kell lennünk, és tovább harcolni, de nem tekinthetünk el a ténytől, ez egy szar szezon számunkra – zárta szavait. 
 
Fotó forrása: TF-Images/Getty Images

Videók