"Minden apró hibáért drágán megfizettünk"

Lucian Favre szerint nehezen találták meg a hiányosságaikat.


A Paris Saint-Germain 4–3-as összesítéssel búcsúztatta a Borussia Dortmundot a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

A zárt kapuk mögött zajló mérkőzés után a Borussia Dortmund részéről Lucian Favre és Mats Hummels nyilatkozott.


Lucian Favre szerint ez is a labdarúgás része, el kell fogadniuk az eredményt. (Alexandre Simoes/Borussia Dortmund via Getty Images)

Lucien Favre: "A mérkőzés eleje nagyon nehéz volt. Az első 10-15 perc kritikus volt számunkra. De akkor jól teljesítettünk igazából, nem volt rossz a csapat játéka. Ma nem tudtuk a puzzle utolsó darabját a helyére rakni. Nehezen találtuk meg a hiányosságainkat, és ekkor két gólt is kaptunk. De ez a futball része, minden apró hibáért drágán megfizettünk."


Mats Hummels csalódott a kiesés miatt.(bvb.de)

Mats Hummels: "Nehéz most megfogalmaznom amit érzek. Mindkét oldalon igen kevés gólszerzési lehetőség volt. A szögletnél Neymar nagyon szabadon maradt, amit ilyen szinten nem engedhetünk meg. A második gól pedig nagyon szerencsétlen volt. Ezek után nem sikerült válaszolnunk az ellenfelünk góljaira. Nem voltunk sokkal rosszabbak, egyszerűen jobban használták ki a helyzeteiket. Összességében azt kell mondanom, hogy az utolsó passzokon ment el a mérkőzésünk."

Forrás: bvb.de
Borítókép: Alexandre Simoes/Borussia Dortmund via Getty Images

Videók