„Messinek szégyellnie kell a PSG-ben mutatott teljesítményét”

Komoly kritika.


Lionel Messi erőfeszítéseit megkérdőjelezte a korábbi holland középpályás, Rafael van der Vaart, aki szerint a PSG támadójának „szégyellnie kell” a teljesítményét.

Kép
Fotó: The Football Arena/Twitter

Messi élete nem lehet könnyű, mióta a nyáron elhagyta Barcelonát és Párizsba költözött. Annak ellenére, hogy a PSG vezeti a bajnokságot, számos kritika éri őket, különösen Lionel Messit. Szerda este a PSG a Manchester City ellen lépett pályára a Bajnokok Ligájában, ahol a nagy Messi, Neymar, Mbappé hármas nem igazán erőltette meg magát, ha a védekezésről volt szó.

„Időnként csak úgy sétálgat, és olyankor arra gondolok, nem szégyelli magát? Kezdek dühös lenni Messire, és ez szégyen, mert egy ilyen játékos nem lesz még egy, mint ő. Ronald Koeman irányítása alatt kezdődött minden. Megtagadta a munkát, és ilyet tehet egy olyan játékos, mint Messi. Minden akarat kérdése. Vagy akarod, vagy nem. Ha nem szerez Messi gólt vagy nem ad gólpasszt, akkor rossz meccset játszott. Neymar más, többet tesz a játékhoz a pályán, és Mbappé is. Valahogy ez az egész egyáltalán nem illik Messihez.”

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók