Még van "egy-két" dolga a Liverpoolnak a BL döntő előtt

Klopp elárulta, hogyan készülnek.


Kéthetes intenzív "alapozás" vár a Liverpool labdarúgóira a Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-döntő előtt - mondta Jürgen Klopp vezetőedző.

A tréner ezt megelőzően néhány nap pihenőt ad játékosainak a Premier League vasárnap zárult szezonja után. A Vörösök az utolsó fordulóig versenyben voltak a bajnoki címért, de végül egy pont hátránnyal a második helyen végeztek a Manchester City mögött.
 
A futballisták a jövő héten találkoznak ismét, hogy felkészüljenek a Spurs elleni angol házidöntőre, amelynek az Atlético Madrid stadionja, a Wanda Metropolitano ad otthont június elsején.

The boys are f**kin' giants

Kontinenseken átívelő, gyémántkeménységű lényeglátás.

"A BL előtt még van egy-két dolgunk, médiamegjelenések, ilyesmi, aztán a fiúk kapnak néhány szabadnapot - nyilatkozott Klopp a klub honlapján. - Ezután lesz jó két hetünk a BL-döntő előtti előszezonra. Megcsináljuk, lejátsszuk a meccset, remélhetőleg megnyerjük, hazajövünk, és mindenki megkapja, amit megérdemel."
 
A tavaly döntős Liverpool hatodszor nyerheti meg a legrangosabb európai klubsorozatot, a csapatot 2015 októbere óta irányító Klopp-pal pedig az első trófeáját gyűjtheti be.
 
Fotó forrása: Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Videók