Luis Enrique szerint bárhogy nyertek volna

A PSG vezetőedzője büszke csapatára, s egyetlen dolgot kívánt a Barcelonával kapcsolatban.


A Paris Saint-Germain története során második alkalommal jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe, miután 6-4-es összesítéssel, a második meccset hátrányból fordítva 4-1-re megnyerve kiejtette a Barcelonát. A visszavágó egyik kulcspillanata volt, amikor a játékvezető kiállította Ronald Araujot a 30. percben, ugyanis innentől kezdve a PSG teljesen más focit játszhatott, aminek meg is lett a gyümölcse. Noha Luis Enrique, a franciák vezetőedzője úgy nyilatkozott a mérkőzést követően, hogy a piros lap nélkül is megfordították volna a párharcot.

„Ha nincs Araujo kiállítása, akkor is megnyertük volna. Nem tudom ezt bebizonyítani, de tudom, hogy így van. Büszke vagyok a csapatomra, nagy teljesítményt raktak le az asztalra, számomra sem volt egy egyszerű mérkőzés ez korábbi Barca-mesterként, remélem, többet nem kell a katalán együttes ellen játszanom" - nyilatkozta a spanyol szakvezető.

 

A PSG ellenfele az elődöntőben az Atlético Madridot kiejtő Borussia Dortmund lesz, amely 5-4-es összesítéssel jutott tovább a legjobb négy közé, ahol legutóbb 11 évvel ezelőtt járt a csapat.

(Borítókép: Facebook / Paris Saint-Germain)

Videók