Koeman: Nem tudom, hogyan dönt a Barcelona

Veszélyben a holland mester állása.


Ronald Koeman sorsa lóg a levegőben Barcelonában. A holland edző nem tudja, maradhat-e egy újabb vereség után. Frenkie de Jong azonban reméli, hogy a honfitársa megtarthatja állását.

A holland edzőt, Ronald Koemant az elmúlt hetekben rengeteg kritika éri, miután mérkőzések óta gyenge, eredménytelen teljesítményt nyújtanak. A Barcelona most is rosszul kezdte a Bajnokok Ligáját. A Bayern München elleni hazai megaláztatást szerda este újabb vereség követte.

A Barcelona ismét 3-0-ra kikapott, most a Benficától. Fabrizio Romano átigazolási szakértő azt írja, hogy Koeman nehéz időszak elé néz. A következő órák/napok döntőek lesznek a klubban való jövője szempontjából. A belga válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Martinez és Al Sadd edzője, Xavi is a lehetséges jelöltek között van utódjaként.

„Érzem a támogatást, főleg a játékosaimtól. A klubtól? Nem tudom… Nem tudom, mit gondol a Barcelona, és mit fognak dönteni a jövőmről. Nem az én kezemben van a sorsom.”

A Barcelona középpályása, Frenkie de Jong reméli, hogy Koeman maradhat a posztján.

„Úgy gondolom, hogy az edzőváltás nem lenne megoldás a jelenlegi helyzetre.”

Sergio Busquets, a klub csapatkapitánya is elmondta a véleményét a jelenlegi helyzetről.

„Könnyű kirúgni az edzőt. Az igazság az, hogy mindannyian felelősek vagyunk ezért a helyzetért. És őszintén szólva, jelenleg kritikus a helyzet.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Nouman/Twitter

Videók