Kiderült, miért ünnepelték Thomas Tuchel cipőjét a Chelsea játékosai

Ez aztán a titok!


A Chelsea története során másodszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját, miután a döntőben legyőzte a Pep Guardiola vezette Manchester Cityt. Az örömmámoros pillanatokban nemcsak a játékosok, hanem a „Kékek” edzőjének, Thomas Tuchelnek a cipője is rivaldafénybe került. Nemrég a különleges ruhadarab titka is kiderült.

A Chelsea győzelmét követően számos az ünneplésről készült videó napvilágot látott. A játékosok a pályán való kötelező fényképezkedést követően az öltözőbe vonultak, ahol tánccal, és énekléssel folytatták a mulatságot. Nem sokkal később Thomas Tuchel is megjelent náluk, aki egy üveg pezsgő szétlocsolása után lekapta a lábáról a cipőjét, amit a játékosok a magasba emeltek, majd szinte törzsi tánccal ünnepeltek. A jelenet láttán sok rajongóban felmerült a kérdés, vajon mi indokolta a cipő megünneplését.


Lássuk mi áll a furcsa öröm mögött!

Egy nemrég napvilágot látott tweet szerint a cipőt a PSG elnöke ajándékozta a szakembernek még a 2020-as Bayern München elleni BL-döntő előtt. Tuchel kezdetben megígérte, hogy felveszi őket, ám végül nem viselte azokat. Az edző akkori csapata, a PSG végül vereséget szenvedett. Ezt követően a német úgy döntött ezúttal nem hibázik, így a Manchester City elleni találkozón a régi cipőt húzta a lábára.

 


Fotó: twitter.com


A felvétel alapján elmondható, hogy a játékosok tisztában voltak a ruhadarab előéletével, mivel lelkesen ünnepelték azt.

Forrás: givemesport.com

Borítókép: twitter.com

Videók