Kassait átverték! Rossz embert állított ki?

Kassai Viktor végig jól kézben tartotta a Paris Saint-Germain–Arsenal meccset kedden, a végén azonban nem jó döntést hozott, amikor két embert ki kiállított.


 
 
Annyi jól látszik, hogy a hosszabbítás pillanataiban Kassai Viktor háta mögött akadt össze két párizsi és egy londoni játékos, segítője jelzése után Kassai háromból kettőt kiállított, talán pont az igazi vétkes úszta meg pont az esetet.
 
Olivier Giroud és Marco Verratti vonulhatott le idő előtt a pályáról, miközben Marquinhos volt az, aki alapvetően a tüzet szította. 
 
Miután Giroud feldöntötte Verrattit, az olasz reklamálni kezdett, majd érkezett Marquinhos, aki akkorát taszított Giroud-n, hogy a francia eközben újra földre vitte Verrattit, majd Marquinhos újra meglöki Giroud-t, mintha az akkora sportszerűtlenséget követett volna el Verrattival szemben – végül ők ketten kaptak pirosat, igaz második sárga lap után. Giroud talán "kapható" sárgát gyűjtött be, de Verratti esetében mindenképp túlzó volt az ítélet.
 
"Egy kicsit odaléptem Verrattinak, mire ő feldobta magát" - nyilatkozta az Európa-bajnoki ezüstérmes Giroud. "Nem értettem, hogy miért csinálta ezt, ezért kérdőre vontam, ő felugrott, Marquinhos pedig közben hátulról meglökött. Azt viszont nem tudom, Verratti hogyan került ismét a földre."
 
Giroud hozzátette, szerinte a PSG futballistái szándékosan "átverték" Kassai Viktort, aki az incidens után Giroud-t és Verrattit is kiállította.
 
 
 

 
 

 

Videók