Kai Havertz válaszával megsemmisítette a riportert

A kérdező nem tette zsebre, amit kapott.


A Chelsea támadója az örömmámor közepette káromkodva válaszolt a riporter kérdésére a Bajnokok Ligája döntőjét követően.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Chelsea 1-0-ra legyőzte a Manchester Cityt a Portóban megrendezett BL-döntőn. A győztes gólt a Kai Havertz szerezte meg, akinek ez volt az első gólja a sorozatban. A német válogatott játékos 2020 őszén közel 79 millió fontért érkezett a „kékek”-hez a Bayer Lererkursenből, amivel a Chelsea történetének legdrágább focistája lett. Jól tudta ezt a BT Sport riportere is, aki a mérkőzést követően rá is kérdezett Havertznél, mit szól ahhoz, hogy ő a klub legdrágább játékosa.

A 21 éves labdarúgó pedig nem teketóriázott és rávágta. „Hogy őszinte legyek, lesz*rom. Most nyertük meg a kib*szott Bajnokok Ligáját!”


A riporter minden bizonnyal leforrázva érezte magát, nem úgy, mint a győztes klub csapatkapitánya, Cesar Azpilicueta, akin vigyorogva ölelte át csapattársát a válaszadás után.
A zseniális felvételt az internet népe is felkapta, és többen úgy gondolják ez volt az idei szezon legviccesebb interjúja.

 

Borítókép: David Ramos/Getty Images

Sport365.hu - A mozdulat, ami megmutatja, Guardiola más, mint a többi edző

Pep Guardiola sokakat meghatott reakciójával. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Manchester City vereséget szenvedett a Chelsea-től. Pep Guardiola ezzel elszenvedte első vereségét a Bajnokok Ligája döntőjében, ráadásul mióta a manchesteriek kispadján ül most először fordult elő vele, hogy csapata nem nyert a döntőben.

Videók