Florentino Pérez lecsapott Mbappéra a BL-győzelem után

Odaszúrt egy kicsit a franciának. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a sport365-ön.


„Ma Mbappé nem létezik.” Ezek voltak Florentino Pérez szavai azt követően, hogy a Real Madrid megynyerte a Bajnokok iágját.

Kylian Mbappé korábban úgy fogalmazott, hogy ő lesz a Real Madrid első számú szurkolója a Bajnokok Ligája döntőjében, ám a dolgok még a finálé előtt megváltoztak azzal, hogy a francia hosszabbított a PSG-vel. A hosszas huzavona után a Real Madridnál talán minden eddiginél nagyobb szüksége volt a gőzelemre azért, hogy megnyugtassa magát Mbappénak nagyobb szüksége lett volna rájuk, mint nekik Mbappéra.

A játékosállomány alakulásával kapcsolatban a „Királyi Gárda” elnöke, Florentino Pérez elárulta, nem feltétlenül vannak aláírások a láthatáron.

"Minden évben megpróbálunk behozni valakit, de ezen a vonalon nehéz javítani."

Arra a kérdésre, hogy Mbappéval javult-e volna a támadósor, Pérez erősen fogalmazott.

„Ma Mbappé nem létezik, a Real Madrid létezik, ez egy buli a Real Madridnak és játékosainak, akik Európa legjobbjai voltak.”

Mbappé talán nyitva akarta hagyni a lehetőségeit, hogy a jövőben még legyen lehetősége a spanyol klubba igazolni, most azonban úgy tűnik, minden hidat felégetett maga mögött. A mérkőzés előtt a Párizsban tartózkodó Real szurkolók és az otthon maradók is kórusban sértegették őt.

Borítókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

 

Videók