Ez nem vicces: Diego Costa direkt a médiásokra köhögött - Videó

Egy kicsit lehetne tekintettel a körülményekre.


Hatalmas bravúrt vitt véghez az Atlético Madrid a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében: Diego Simeone együttese a hosszabbítás után, kétgólos hátrányból 3-2-re nyert - összesítésben 4–2-vel - a címvédő Liverpool ellen.

Ezt követően Diego Costa kicsit túlzásba esett. Épp úton volt a csapatbusza felé, amikor nem állt meg az újságíróknak, sőt úgy tett, mint aki köhög, miközben távozott az Anfieldről. Ezt követően már nem is arról szólnak a hírek, hogy a spanyol klub milyen fényes diadalt aratott, sokkal inkább Costa újabb balhés cselekedete a téma.

Capital Atlética (21-45) on Twitter

Diego Costa 2019-2020 || Best goals and skills https://t.co/LUMCdil0x5

A tréfa kétségkívül utalás volt a nemrégiben elszabaduló koronavírus-járványra. Szerdáig világszerte több mint 12000 beteget jelentettek, ami 827 halálos áldozattal járt.

Costa már a mérkőzésen sem volt jókedvében, főleg miután az 56. percben Diego Simeone lecserélte őt. Amit ő úgy kezelt, hogy felrúgott egy kis táskát és több palackot is. Érdekesség, hogy a helyére beérkező Marcos Llorente két gólt is szerzett, ami nagyban befolyásolta a továbbjutás kimenetelét.


Diego Costa kétségkívül elégedetlen volt, hogy lecserélték. (Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

"Ez egyáltalán nem vicces.. ez most nem volt humoros Diego Costától. Ő volt az egyetlen, aki nevetett az egészen" - tweetelte Dominic King.

Dominic King on Twitter

Nothing like humour... and that was nothing like humour from Diego Costa. Walks through mixed zone, ignores all requests from Spanish media for interviews then coughs - theatrically - repeatedly as he breezes past. He was the only who laughed.


"Ez nem különösebben vicces, vagy megfelelő hozzáállás"
- tette hozzá Carl Markham.

Carl Markham on Twitter

Diego Costa just walked through the mixed zone fake coughing at everyone as he went down the line. Not particularly funny or appropriate.


"Nem szép és nem is vicces"
- mondta Antonello Guerrera.

Forrás: thesun.co.uk
Borítókép: Julian Finney / Getty Images

Videók