ÉLŐ: CFR Cluj - Manchester United, Bajnokok Ligája, H csoport

Az első forduló két nyertese, a Cluj és a Manchester United találkozik a Bajnokok Ligája H csoportjának második fordulójában. Aki nyer, már most nagy lépést tesz a továbbjutás felé.


Ioan Andone, a CFR vezetőedzője:
"A csapatunk és Románia számára is óriási mérkőzés lesz a mai. Mindkét csapat megnyerte első meccsét a csoportban és remek dolog lenne, ha együtt jutnánk tovább. A CFR-nek mostanra több olyan játékosa is van, aki rendelkezik BL-tapasztalattal, ráadásul egész Románia mögöttünk áll. Remélem, a lelkesedésünk jelentheti a különbséget. Ha gólt tudunk lőni, lehet esélyünk. Azt hiszem, nem szabad félelemről beszélni a United ellen. Ha győznénk, az a hat pont mellett hatalmas elismerést jelentene. Ez Kolozsvárnak és Erdélynek is óriási dolog lenne. Ki ne irigyelné Sir Alexet. Annyi évet eltölteni ugyannál a klubnál, oly sok tórfeát begyűjteni. Ez olyasmi, amiről Romániában csak álmodni lehet."Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere:
"Láttuk a CFR Braga elleni meccsét. A selejtezők során kétszer legyőzték azt a Baselt, amely kiejtett minket tavaly a csoportból, szóval minden tiszteletet megérdemelnek. A legveszélyesebb játékosuknak Rafael Bastost tartom. Nagyon egységesen védekeznek, testi erejüket is kihasználják. A legfőbb fegyverük a konták, ez látszott a Braga ellen is. Úgy döntöttünk, itthon készülünk, mert amikor külföldön tartasz edzést, szinte semmit nem tudsz csinálni, hiszen folyamatosan figyelnek. Azt gondolom, a Spurs elleni második félidőnk volt a szezon eddigi legjobb produkciója annak ellenére, hogy kikaptunk. Jó iramot diktáltunk, de van még hová fejlődnünk."

A TALÁLKOZÓ MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTS A KETTES CSATORNÁRA!!!

 

Videók