Csak Cechben bízhat az Arsenal?

Az Arsenal kapusának a Barcelona félelmetes triójával, a Lionel Messi, Neymar és Luis Suárez alkotta csatártrióval szemben kell felvennie a küzdelmet kedd este a Bajnokok Ligájában.


Az Arsenal-szurkolók nem várhatják nyugodtan csapatuk Barcelona elleni BL-nyolcaddöntőjét, az ellenfél veretlenségi rekordban van, Luis Suárez egymaga lőtt annyi gólt, mit az Arsenal teljes kerete a Premier League-ben. Az uruguayi csatár harminchét mérkőzésen negyvenegy gólt szerzett és emellett tizenkilenc gólpasszt is adott. A brazil Neymar harminckét találkozón játszott az idei szezonban és huszonhárom gól mellett húsz gólpassznál tart, míg az ötszörös aranylabdás argentin Lionel Messi mutatói: harmincegy mérkőzés, huszonhét gól, tizennégy gólpassz.
 
Most viszont Petr Cech áll majd velük szemben, aki ellen Messi még sohasem tudott gólt lőni.
 
 
A cseh kapus még a Chelsea játékosaként három oda-visszavágós (azaz hat mérkőzésen) BL-párharcban óvta sikerrel kapuját az argentin támadóval szemben.
 
Luis Suárez ellen öt alkalommal védhette a Chelsea kapuját és két gólt kapott az uruguayitól. Neymarral viszont még nem találta magát szemben, így a meccs/gól összevetés kettejük között 0-0-ra áll.
 

Videók