BL- Buffon az utolsó meccsére készül?

A Juventus kapusa, Gianluigi Buffon nem tartja kizártnak, hogy a Real Madrid elleni szerdai Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágó lesz az utolsó mérkőzése a legrangosabb európai kupában.


Arra a kérdésre, hogy Cristiano Ronaldo-e a legkomplexebb játékos, akivel hosszú pályafutása alatt találkozott, nem tudott felelni a Juventus kapusa,Gianluigi Buffon – aki pályafutása alatt Ronaldótól kapta a legtöbb gólt a BL-ben –, viszont egy valamiben mindenképpen a portugált tartja a legjobbnak - idézte a kapus szavait az M4 Sport Sportreggeli című műsora.

 
„Ő a leghatározottabban játszó csatár, aki egyenletes teljesítményt nyújt. Lenyűgözően focizik.”
 
A kapuslegenda ezt követően sokkal komolyabb témát pendített meg.
 
„Most az a fontos, hogy ne ez legyen az utolsó BL-mérkőzése a Juventusnak. Persze lehet, hogy számomra az utolsó lesz. De ez nem nyugtalanít. Gyermekként aláírtam volna, ha azt mondják, hogy kapusként az utolsó meccsemet a Real Madrid ellen vívhatom a Bernabéuban.”
 
A Real csapatkapitánya, Sergio Ramos eltiltás miatt nem játszhat a Juventus elleni szerdai BL-negyeddöntő visszavágóján, de Raphael Varane vállalja a vezér szerepét.
 
„Tudom, hogyan segítsem a társaimat. Azt teszem majd, amit Sergio Ramos is tenne, hátulról irányítom a csapatot és mindenre figyelek” – mondta a 24 éves francia középhátvéd.
 
Örömmel hallgathatta védője szavait a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane, aki annyit mondott, nem változtat semmin a múlt heti mérkőzéshez képest.
 

Videók