Benzema: “Mbappé? Nem ez a legalkalmasabb időpont, hogy ilyen apró dolgokról beszéljünk

Apró? Ajjaj, úgy tűnik nagy a harag.


A Real Madrid támadója, Karim Benzema válaszolt az újságírók kérdéseire a Valdebebasi Nyílt Média Napján.

„Szombaton döntőt fogunk játszani, de nem lesz rajtam nyomás. Amint pályára lépek, minden jobb lesz. A felkészülés ugyanaz, élveznünk kell a játékot, és azt akarjuk, hogy a szurkolók boldogok legyenek. Jól és koncentráltan kell játszanunk a szombati meccsen, nyomás nélkül élvezni kell a futballt.

Nagy visszatérések
„Nagyon megható volt átélni ezeket, mint mindenki másnak. Tudjuk, hogy ennél a klubnál nagy a nyomás kívül és belül is, de ezek ezért varázslatos éjszakák, mert nincs még egy klub, ahol ilyesmi megtörténhet. A szurkolók támogatnak minket, nélkülük ez nem történhetett volna meg."

Hogyan győzhető le a Liverpool?
„Egy nagyon jó csapatról beszélünk. Nem sokat változtak a 4-5 évvel ezelőttihez képest. Jó edzőjük van, figyelnünk kell rájuk. A PSG, a Chelsea és a City ellen jutottunk el idáig, akik mind esélyesek voltak a végső győzelemre. Nagyon bízunk abban, hogy Párizsban mi nyerünk. A döntőben sok minden megtörténhet."

Tanácsok Vinicius Jr.-nek
„Mindig is azt mondtam neki, hogy koncentárljon, és a szokásos módon futballozon. Fiatal, de a pályán tapasztalt, mert több mint 100 meccse van már. Vini benne van a világ öt legjobb játékosa között. Mindent megtesz, gólokat és gólpasszokat szerez. A mérkőzésre kell koncentrálnia, mert egyedül is meg tudja nyerni nekünk a találkozót. Rengeteg beszélek vele a pályán is.”

Mbappé nem igazolt Madridba
„Szombaton Bajnokok Ligája döntőt játszunk, most nincs itt az ideje, hogy ezekről az apróságokról beszéljünk. Dühös vagyok? Nem, nem, egyáltalán nem! Csak azt mondom, hogy én a döntőre koncentrálok. Most ez a legfontosabb.”

Üzenet a madridistáknak
„Reméljük, hogy megnyerjük a szombati meccset, és elhozzuk a Bajnokok Ligája trófeát Madridba. Együtt vagyunk, és a szurkolók rengeteget segítenek abban, hogy nyerjünk, ami a legfontosabb számunkra.”

Forrás: realmadrid.com
Borítókép és fotók: realmadrid.com

Videók