Allegri a földön jár a Barcelona megverése után is - BL-nyilatkozatok

A Bajnokok Ligája szerdai nyolcaddöntőjében 2-0-ra nyert az olasz AC Milan a spanyol FC Barcelona ellen. A mérkőzés után a két szakvezető nyilatkozott.


A pályán egy vitatott gólnak is köszönhetően 2-0-ra nyert az AC Milan.

Massimiliano Allegri, az AC Milan vezetőedzője: "Nagyszerűen védekeztünk. Tudjuk, hogy milyen futballt játszik a Barcelona, rengeteget volt a labda ellenfelünknél, de szerencsére nem voltunk türelmetlenek. Az első félidőben is volt néhány veszélyes kontratámadásunk, de a kapu előtt nem voltunk pontosak. Sikerült kikapcsolnunk Messit a játékból, ha hasonló teljesítményre leszünk képesek a Nou Campban, akkor továbbjuthatunk. Elégedett vagyok, de már a hétvégi Inter elleni derbi jár a fejemben."

Jordi Roura, az FC Barcelona vezetőedzője: "Nem ez volt életünk meccse. Voltak gondjaink a mérkőzés alatt, de ennek ellenére is úgy gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget. Milánóban nem könnyű futballozni, nagyon jól szervezett focit játszik ellenfelünk. Az első gól sokkoló volt. Biztos vagyok benne, hogy Barcelonában egy egészen más mérkőzést fogunk játszani."

A mérkőzés összefoglalóját itt olvashatod el.

Videók