A United középpályása keményen beszólt a színészkedő Neymaréknak

Solskjaer örül, hogy az ő játékosai nem úgy viselkednek, mint a PSG futballistái.


Scott McTominay, a Manchester United középpályása nem fogta vissza magát, amikor megkérdezték tőle, hogy szerinte a PSG játékosai nem estek-e el túl könnyen a szerdai BL-meccsen.

Mint arról korábban beszámoltunk, a legutóbb döntős Paris Saint-Germain idegenben 3-1-re legyőzte a Manchester Unitedet a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.

A MU skót középpályása a meccs folyamán többször is heves szóváltásba került Neymarral, mivel véleménye szerint a brazil klasszis rendre rájátszott a párharcokra és dobálta magát.


A vereség után a 23 éves játékos egyáltalán nem volt lenyűgözve attól, ahogyan a PSG játékosai viselkedtek a pályán és éles kritikát fogalmazott meg velük szemben.

"Amikor egy csapat így játszik, azt nem nevezném futballnak" - mondta McTominay. A PSG játékosai túl könnyen esnek, amikor csak hozzájuk ér valaki egyből a földre fekszenek. Ezt most is látni lehetett. Ez nem futball. Ettől függetlenül a gratuláció jár nekik, hisz idejöttek és nyertek."


Az angol együttes menedzserének, Ole Gunnar Solskjaernak sem tetszett, amit látott a pályán, de annak örül, hogy az ő játékosai nem úgy viselkednek, mint franciák.

"Ne szeretném kommentálni az ellenfél játékosainak teljesítményét. Az én játékosaim tudják, hogy milyen értékeket képviselünk. " - mondta.


(Kép: Laurence Griffiths/Getty Images)

"Őszinte játékosokat akarok. Scotty is lemehetett volna a földre, amikor Neymar megragadta, de nem szeretném, ha a srácok ezt csinálnák a pályán."

A United jelenleg a Bajnokok Ligája H-csoportjának második helyén áll holtversenyben a PSG-vel és az RB Leipziggel. A Vörös Ördögök, a francia bajnok, illetve Gulácsi Péter és Willi Orbán együttese is kilencpontos az utolsó kör előtt.

Forrás: Sportbible

Kép: Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images

Videók