"A győzelem megszerzése volt a legfontosabb" - Alvaro Morata

A spanyol támadó szerint a mérkőzés legvégén szerencséjük is volt.


A tegnap este lejátszott Juventus-Ferencváros találkozót követően a torinóiak spanyol támadója, Alvaro Morata így értékelte a mérkőzést a klub honlapjának.

"A győzelem megszerzése a legfontosabb. A Bajnokok Ligájában minden mérkőzés nehéz, a mai kifejezetten az volt. Most ismét a bajnokságra koncentrálhatunk". 

A párharcot eldöntő spanyol támadó saját szerepéről is beszélt, illetve arról, hogy mi változott azóta, amióta ő is a torinóiaknál játszik.  

"Érettebb játékos lettem, úgy érzem, hogy sokkal jobban játszom csapatban. Ma lőttem egy kapufát, viszont a gól alkalmával szerencsénk volt." 

 
Matthijs De Ligt szerint nem játszott jól a Juventus a Ferencváros ellen.
Fotó: Pakawich Damrongkiattisak/Getty Images


A  Juventus holland védője, Matthijs De Ligt a következőképpen nyilatkozott a Sky Sportnak győzelmük után.

"Nagyon érdekes mérkőzés volt, mivel a Ferencváros kiválóan játszott, remekül védekezett. Sokat hibáztunk, meg kell próbálnunk felpörögni, mert ma nem igazán szerepeltünk jól." 

Forrás: Juvenews.it
Borítókép: Gabriele Maltinti/Getty Images

Sport365.hu - A 92. percben úszott el a pontszerzés

A Juventus otthonában játszik ma este Bl-csoportmeccset a Ferencváros, ha a hazaiak nyernek, a Dinamo Kijev pedig nem győz a Barcelona ellen, akkor a katalánok mellett a torinóiak is továbbjutnak a csoportból. A két csapat első, egymás elleni találkozóját 4-1-re a Juventus nyerte a Puskás Arénában, ám ahhoz a meccshez képest sokkal több gonddal kell ma este megküzdenie a pályaválasztónak.

Videók