A Dinamo elleni mérkőzés legszebb pillanatai és a felejthetetlen ünneplés

A horvát bajnok legyőzése után természetesen beindult a mémgyár is a szurkolóknál.


A Ferencváros hazai pályán 2-1-re legyőzte a horvát Dinamo Zagreb együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában, így biztossá vált, hogy valamelyik európai kupasorozat főtábláján lesz érdekelt.

A Ferencváros Lovrencsics Gergő góljával már a második percben megszerezte a vezetést, a vendégek a 23. percben egy szöglet után Mytro Uzuni szerencsétlen öngóljával egyenlítettek. A 65. percben Uzuni hős lett, ugyanis góljával eldöntötte az összecsapást.

A mérkőzés legszebb pillanatai:


(Kép: fradi.hu)

Meccs összefoglaló:

A lefújást követően óriási volt az öröm, természetesen nem ok nélkül, hiszen már biztossá vált, hogy az FTC tavaly után ismét ott lesz valamelyik európai kupasorozat csoportkörében. Így ünnepeltek a játékosok és a szurkók a hármas sípszó után.


(Kép: Üllői Százhuszonkilenc.hu)


(Kép: Instagram/ftcofficial/adammolnar)

Szerhij Rebrov együttese így a BL playoff körében lesz érdekelt, ahonnan a párharc győztese a BL, a vesztese pedig az Európa-liga csoportkörében szerepelhet.

A zöld-fehérek a BL csoportkörbe jutásért a norvég Molde együttesével találkoznak, az a párharc már két mérkőzésen dől el.

A Ferencváros tehát a svéd és a skót bajnok után a horvátot is kiejtette a legrangosabb európai kupasorozat selejtezőjében. Több se kellett a szurkolóknak, azonnal beindult a mémgyár.


(Kép: Üllői Százhuszonkilenc.hu)


(Kép: Üllői Százhuszonkilenc.hu)


(Kép: Üllői Százhuszonkilenc.hu)

Borító és képek: fradi.hu

Videók