"A csapat jól teljesít, remek dolgokat csinálunk, de a BL jelenleg fejfájást okoz"

Simeone szerint többet érdemeltek volna.


Csapata keddi döntetlenje után az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone úgy nyilatkozott, hogy együttese számára a labdarúgó Bajnokok Ligája komoly fejfájást okoz.

A madridiak kedd este 1-1-re végeztek a tartalékosan felálló, címvédő Bayern Münchennel szemben, így csak két ponttal előzik meg Szoboszlai Dominik harmadik helyre fellépett együttesét, a Salzburgot a jövő heti záróforduló előtt. Az utolsó körben a spanyol gárda az osztrák csapathoz látogat és amennyiben kikap, a Salzburg jut a nyolcaddöntőbe.

"A csapat jól teljesít, remek dolgokat csinálunk, de a Bajnokok Ligája jelenleg fejfájást okoz" - elemezte az elitsorozatban történteket az argentin szakvezető. Meglátása szerint a legutóbbi három körben elért döntetlenek közül több mérkőzésen is többet érdemeltek volna, de az ellenfelek kapuja előtt nem elég hatékonyak.


(Kép: Perez Meca/MB Media/Getty Images)

"Az első félidőben nagyon jól játszottunk, szereztünk egy gyönyörű gólt, majdnem 2-0-s előnyre tettünk szert, de miután ez nem történt meg, a nagyon erős Bayern kiharcolt egy büntetőt" - utalt Thomas Müller egyenlítő találatára Simeone. Elmondta, keményen dolgoznak, a játékosok jó formában vannak és elégedett volt azzal, amit látott.


(Kép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

"Sok helyzetet kialakítunk, és ez a továbbiakban is így lesz" - ígérte a szurkolóknak az argentin vezetőedző.

Az A csoportban a címvédő, 13 ponttal álló Bayern München már biztosan továbbjutott a legjobb 16 közé, a madridiak hat, Szoboszlaiék négy ponttal várják az utolsó fordulót.

Kép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Videók