A Bayern sztárja olyan izmosra gyúrta magát, hogy a meze is szétszakadt

Goretzka konkrétan Hulk-szerűvé gyúrta magát a Bayernnél. Heti Top5: ezt is sokan olvasták a héten a Sport365 oldalán.


Leon Goretzka, a Bayern München középpályása jelentős fizikai átalakuláson ment keresztül az elmúlt pár hónapban.

A címvédő Bayern München a második meccsét is megnyerte a Bajnokok Ligája A csopotjában, a bajorok ezúttal a Lokomotiv Moszkvát verték idegenben 2-1-re. A németek első gólját Goretzka szerezte a 13. percben, majd a szögletzászlóhoz rohant, hogy csapattársaival ünnepeljen, a sasszemű szurkolók azonban kiszúrták, hogy szétszakadt a meze a tricepszénél.

null

Leon Goretzka's guns are so big they ripped his shirt #UCL #FCLMFCB pic.twitter.com/pL788mbE8q


A 25 éves játékos az utóbbi időben alaposan kidolgozta az izmait, ennek fényében a szurkolók azon a véleményen vannak, hogy a dressz a dagadó izmaitól szakadt szét.

null

Leon Goretzka's triceps are so immense his shirt can no longer contain them pic.twitter.com/zdzXd0o5Z6

 

null

Goretzka's arms ripped his shirt looooool pic.twitter.com/zfTGMWTXZd


A német Bildnek adott interjújában Goretzka elárulta, hogyan alakítottak ki számára az edzésprogramot.

"Számomra nem az izmok méretének növelése volt fontos, hanem az izmok teljesítményének növelése. Aki megnézi a 100 méteres döntőt, látni fogja, hogy az izmos felsőtest és a sebesség inkább függ egymástól, mint hogy kölcsönösen kizárják egymást az atlétáknál. Úgy tudtam edzeni, hogy nem kellett aggódnom olyan mérkőzések, edzésegységek vagy egyéb kötelezettségek miatt, amelyek profi futballistaként várnak ránk. Ha megnézem a meccseken belüli eredményeimet a sebesség és az állóképesség szempontjából, az azt mutatja, hogy pozitív fejlődést értem el. Mondhatom, hogy jelenleg fittebbnek és stabilabbnak érzem magam, mint valaha." - nyilatkozta Goretzka.

null

BEAST MODE.Hard work pays off. Leon Goretzka #UCLfinal pic.twitter.com/qeS41Dbp53

A BavarianFootballWorks információi szerint Goretzka azt is elárulta még júniusban, hogy a karanténidőszak segített neki egy sokkal szigorúbb edzéstervet betartani.

"Az időm nagyrészét az edzőteremben töltöttem, és súlyzós edzéseket végeztem. Természetesen mindent megbeszéltem a Bayern fitneszedzőivel, mert vigyázni kell, nehogy a robbanékonyság rovására menjen. De azt hiszem, megtaláltam az arany középutat. Úgy érzem, jelenleg a valaha volt legjobb formámban vagyok."

Forrás: Sportbible

Kép: Anton Novoderezhkin\TASS via Getty Images

Videók