Elszabadult a pokol a Real Madrid öltözőjében - videó

Vinicius és Camavinga táncát bárki megirigyelné.


Diadalittas üvöltés, ölelések és tánc: ez a három szó jellemzi legjobban azt, ami a Real Madrid öltözőjében történt.

A Real Madrid a Manchester City ellen véghez vitte a lehetetlent. A spanyol óriás mindössze néhány percre volt attól, hogy kiessen a Bajnokok Ligájából, ám az utolsó pillanatokban kétszer is betalált, így hosszabbításra mentette a meccset.
Riyad Mahrez 73. percben szerzett góljával a City két gólos előnybe került összesítésben, ám Rodrygo Goes bravúrral a 90. és 91. percben is gólt szerzett, így kiegyenlítette a csatát. A hosszabbításban aztán Karim Benzema lépett fel, és egy higgadtan végrehajtott büntetővel vezetéshez juttatta a Madridot. Ezt követően szinte elszabadult a pokol a Bernabeuban, mivel a „Királyi Gárda” biztosította helyét a párizsi döntőbe, ahol május 28-án a Liverpoollal csapnak össze.
A Real 2018-ban szintén a „Vörösökkel” döntőzött, amit akkor meg is nyert, így az angol gárda most bosszúra éhes. Mielőtt azonban Ancelotti legényei szembekerülnének Jurgen Klopp gárdájával, a madridi játékosok megünnepelték a nem mindennapi továbbjutást, és a Bernabeu öltözőjében táncolták át az éjszakát.Forrás: football-espana.net

Borítókép: twitter.com/Real Madrid C. F.

 

Videók