Szupertrió Madridban? Kifosztaná a Leverkusent a királyi gárda!

Nem csak az edzőre, de három játékosra is kivetheti a hálóját Florentino Perez!


 Carlo Ancelotti a szezon végén szinte biztosan elhagyja a Real Madridot, ennek kapcsán pedig számos pletyka kering az interneten arról, hogy Xabi Alonso lehet az utódja.

A klub korábbi játékosa remekül építette fel a keretet a Leverkusennél, idén pedig beérni látszik a munkája. Ami igazán érdekes, hogy a spanyol lapok szerint a madridiak nem csak Alonsót, hanem további három játékost is elcsábítanának a gyógyszergyáriaktól.

A 22 éves Jeremie Frimpong a védelem jobb oldalán lehetne erősítés, neki 2028 nyaráig van szerződése a németekkel, így nem lesz egyszerű a megszerzése.

A szintén 22 esztendős Victor Boniface szerződése ugyanúgy öt évig él még, szóval érte is nagy pénzt kellene legombolnia a madridiaknak.

Az igazi sztár azonban a 20 éves Florian Wirtz, akiért jelenleg egész Európa verseng. A szupertehetség igazi gyémántja a klubnak, és Alonso rendszerében is kulcsszerepet tölt be. 2027 nyaráig él a szerződése, de bárhogy nézzük, az ő megszerzése szinte biztosan 100 milliós tétel lesz a királyi gárdának.

A Leverkusen jelenleg vezeti a német Bundesligát a Bayern München előtt, míg a Real Madrid a második helyen áll a La Ligában, a Girona mögött.

Fotó: Federico Gambarini/picture alliance via Getty Images

 

Videók