Sajtóhír: Mbappé csillagászati összegű ajánlatot kapott Manchesterből

Csak az aláírásáért kétszázmillió eurót ígértek.


Kylian Mbappé a Real Madridhoz készül. A OKDiario.com azonban arról számolt be, hogy a Manchester United megpróbált beszállni a 25 éves játékosért folytatott küzdelembe.

Február elején rengeteg hír szólt Mbappé közelgő távozásáról. A labdarúgó állítólag úgy döntött, hogy hét év után elhagyja a Parc des Princes-t. A francia nem kívánja meghosszabbítani lejáró szerződését. Minden jel arra utal, hogy nyáron a Real Madridhoz fog költözni.

Ugyanakkor a Manchester United megpróbálta leigazolni a 25 éves játékost. A "Vörös Ördögök" állítólag készen álltak bankot robbantani a világbajnok csatárért.

Az OKDiario.com újságírója, Miguel Serrano arról számolt be, hogy az angol klub tulajdonosai ötéves szerződést ajánlottak Mbappénak évi 100 millió eurós fizetéssel. Emellett 200 millió eurós bónuszt is kapna csak azért, mert aláírta a szerződést. Az ügylet teljes összege tehát 700 millió euró lenne.

Hozzátették azonban, hogy a francia nem élt ezzel az ajánlattal. A futballista egyetlen célja, hogy a Santiago Bernabeuba költözzön.

„Kylian Mbappé, aki február 13-án írta alá szerződését a Realhoz Párizsban, egy héttel korábban utasította vissza a Manchester United ajánlatát. Mbappe világossá tette, hogy ezúttal csakis a királyi gárdánál akar játszani, még akkor is, ha ez a döntés a sporttörténelem egyik legnagyobb szerződésének feladását jelenti” - olvasható az OKDiario.com-on.

Mbappe ebben a szezonban is szórja a gólokat Párizsban, eddig 32 találat fűződik a nevéhez.

Borítókép: Getty Images

Videók