Összeültek a Real fejesei, ő lenne a célpont?

A jövő madridi csapatáról egyeztetett csütörtökön a valdebebasi edzőközpontban Florentino Perez elnök, José Ángel Sánchez vezérigazgató és Carlo Ancelotti, a királyi gárda vezetőedzője. A leendő erősítések kapcsán felmerült Harry Kane neve is.


A hírek szerint a megbeszélés fő témáját Asensio, Ceballos, Modric, Fran García, Joselu, Bellingham, Lunin és Nacho jelentette, emellett – Benzema bizonytalan helyzetétől függetlenül – a felek egyetértettek abban, hogy a támadósort meg kell erősíteni. Az elmúlt szezonban ugyanis látszott, hogy a csatárok hatékonysága időnként elmaradt a kívánttól.

Lehetséges érkezőként szóba került Kai Haverz, a Chelsea német válogatott támadója, de Londonban éppen arról szólnak a hírek, hogy a kékek új trénere, Pochettino a tervezett nagytakarítás ellenére is számít rá.

Ennél reálisabb lehet Harry Kane megszerzése, aki ideális megoldás lehet akár Benzema pótlására is. A Tottenham lemarad a Bajnokok Ligájáról, a csatár szerződése pedig a következő idény végén lejár, szóval most lenne esély jelentősebb összegért értékesíteni a 29 éves támadót.


A madridiak 60 millió eurós ajánlatot készülnek tenni a PL-ben 30 gólig jutó Kane-ért, klubja azonban legalább százmillóért engedné el.

Borítókép: Carlos Alvarez/Getty Images

Videók