Miként segíthet Lamine Yamal a Chelsea-nek?

Nem titok, hogy a Chelsea nagyon élénken érdeklődik a brazilok csodagyereknek mondott játékosa, Estevao Willian iránt, ám a legtöbb brazíliai hírforrás szerint a Barcelona előrébb áll a játékos kívánságlistáján a londoniaknál.


Egy friss és ropogós, a katalán Diario Sport által megszerzett jelentés alapján azonban a Barca lemond a 16 esztendős brazil megszerzéséről. Méghozzá azon okból kifolyólag, mert a klub akadémiáján nevelkedett Lamine Yamal ugyanannyi idős és ugyanazon a poszton is játszik mint a dél-amerikai. És mivel a tervek szerint a La Liga sztárcsapata Yamal köré kívánja építeni a jövő csapatát, attól félnek, hogy a ’Messinho’ becenévre hallgató brazil leigazolása végzetes hibává válhat.

Így aztán a Palmeirasban 6 meccset letudó, 60 millió eurós kivásárlási árral rendelkező, egyébként a Barcába vágyó támadó könnyen lehet, hogy végül London kék felében köt ki, elsősorban azért, mert Lamine Yamal csúnya kifejezéssel élve már „kéznél van” Katalóniában. Öntudatlanul és önakaratán kívül is segítve a PL 11. helyén szerénykedő Kékeket.

S hogy ki is a 'Messicske' néven is emlegetett brazil? 8 percben mutatjuk az igazán elszántaknak!

(Fotó: Facebook/Palmeiras)

Videók