Megbánta? Visszautasította a Barcelonát, most pedig elküldhetik a Real Madridból

Mbappé érkezése miatt a Real Madrid fiatalja Milánóba költözhet, hogy beindítsa karrierjét.


Egyre több hiteles forrása bejelentette, hogy Kylian Mbappe a Real Madridhoz szerződik, miután már értesítette jelenlegi klubját, a Paris Saint-Germaint, hogy a nyáron távozik tőlük, ezzel elindul a dominóeffektus a csatárok számára Európa-szerte.

Egyetlen klub sem lesz biztonságban, ha olyan játékosok vannak a soraiban, akik vagy maguk is távozásra ácsingóznak, vagy pedig értéket képviselnek - akár anyagi, akár más szempontból - egy potenciális vásárló klub számára. Természetesen a Real Madridnál az azonnali változás, ami valószínűleg bekövetkezik, és a 18 éves török válogatott Arda Güler továbbáll.

A fiatal játékos tavaly nyáron csatlakozott a csapathoz, Güler a Barcelonát utasította vissza, hogy a Real Madridhoz igazoljon. Ezt a döntést lehet már megbánta. A Barca helyzetét tekintve Güler kétségtelenül több játékidőt kapott volna, mint amennyit Carlo Ancelotti irányítása alatt sikerült elérnie. Sőt, a WhoScored beszámolója szerint a 2023/24-es idényben szánalmas 25 percet játszott az első csapatban. Ez persze annak is köszönhető, hogy sérülésekkel bajlódott a török sztár.

A Fichajes szerint a segítség a Serie A óriása, az AC Milan személyében érkezhet. A Rossoneri hajlandó lenne kölcsönszerződést ajánlani Gülernek, hasonlóan ahhoz, amit Brahim Diazzal kötöttek, aki a közelmúltban a San Siróban töltött időszakának köszönhetően sokkal jobban tért vissza Madridba.

Borítókép: Diego Souto/Getty Images

Videók