Mbappé ragaszkodott ahhoz, hogy a PSG játékosa, de Benzema helye vonzó lehet számára

A hétvégén Spanyolországban volt a Forma-1-en.


Kylian Mbappé megerősítette, hogy a 2023/24-es szezonra is marad a Paris Saint-Germainben. Mbappénak a következő hetekben kell döntést hoznia PSG-s jövőjéről.

A francia csapatkapitányt 2024 júniusáig köti szerződés a Parc des Princes-hez, amely egy záradékkal 2025-ig meghosszabbítható, ha úgy dönt. A hosszabbítási opciót július eleje előtt kell aktiválni, miközben a spekulációk szerint ingyen távozhat, ha új kihívást keresne.

Annak ellenére, hogy a Real Madrid a következő hetekben egy hatalmas ajánlatot fontolgat érte, Mbappé ragaszkodott ahhoz, hogy Párizsban marad, legalábbis még 12 hónapig.

„Még mindig szerződésem van, és azért vagyok itt, hogy játsszak. A klub megteszi, amit tud, és én elégedett leszek azzal, amit a klub tesz. A többi nem az én dolgom” – mondta Mbappé a Marca szerint.

A Real Madrid továbbra is figyelemmel kíséri Mbappé helyzetét, főleg miután Karim Benzema bejelentette távozását. A PSG a következő hetekben szeretne tárgyalásokat kezdeni Mbappé hosszabbítási záradékáról, amikor visszatér a nemzetközi kötelezettségeiről Franciaországgal.

Borítókép: Eric Alonso/Getty Images

Videók