Mbappé Madridban?! Fabrizio Romano exkluzív részleteket osztott meg

Helyzetjelentés a PSG támadójáról, aki egyre közelebb kerül a spanyol fővároshoz.


Kylian Mbappé már a szerződése részleteiről tárgyal a Real Madriddal.

„A fizetése hasonló lesz, mint az olyan játékosoké, mint Jude Bellingham vagy Vinicius Junior a Real Madridnál” – állítja Fabrizio Romano újságíró.

Kylian Mbappé napjai a Paris Saint-Germainnél meg vannak számlálva. A francia végre véget vet a sokéves találgatásoknak és elhagyja a párizsi csapatot. Mindez annak köszönhető, hogy az év végén lejár a szerződése. Egyedül a cél marad rejtély, a fátylat pedig egy olasz újságíró lebbentette fel.

„Hogyan néz ki jelenleg a Kylian Mbappe-ügy? Azt tudjuk, hogy a Paris Saint-Germain elnökét, Nasszer Al-Khelaifit és csapattársait tájékoztatta távozásáról. A klubnál mindenki tudja, hogy Kylian Mbappe elmegy. Azonban még mindig különböző történeteket hallunk. Valaki azt mondja, hogy a Real Madridhoz szerződött, valaki azt, hogy még mindig vannak ajánlatai Angliából, talán a Manchester Unitedtől, talán a Liverpooltól, talán az Arsenaltól, talán a Manchester Citytől. Abból, amit én hallottam, Kylian Mbappe egyelőre tárgyal, és van egy konkrét, hivatalos szerződésajánlata a Real Madridtól” – jelentette ki Fabrizio Romano.

Az átigazolási szakértő azt is elárulta, hogy hol tartanak az egyeztetések a királyiakkal. A véglegesítés egyre közelebb van:

„Abból, amit jelenleg hallottam, Kylian Mbappé hivatalos szerződése hivatalosan még nincs aláírva, mert még van néhány tisztázandó részlet, de apróságokról beszélünk, így az üzlet tényleg egyre közelebb áll a véglegeshez. (....) Nagy hatalma lesz a Real Madridban, ami az arculati jogokat illeti. Ez az egyik olyan részlet, amiről tárgyalnak. A fizetése hasonló lesz, mint amit olyan játékosok kapnak a Real Madridnál, mint Jude Bellingham vagy Vinícius Junior."

Mbappé 2017 óta játszik a PSG-ben. A francia klubnál 291 mérkőzésen 244 gólt mellett 105 gólpassz fűződik a nevéhez.

Borítókép: Getty Images

Videók