Közel a Real Madrid? „Davies állandóan Alabával beszél…”

A Real Madrid számára ő lehetne a tökéletes erősítés a balszárnyra.


 Alphonso Davies az egyik legkeresettebb és leizgalmasabb fiatal tehetség balhátvéd poszton, arról nem is beszélve, hogy a szerződése is lejár hamarosan, meghosszabbítani pedig egyelőre nem tervezi azt.

A Real Madridnak Marcelo óta nem volt világklasszis játékosa a poszton, így nem csoda, hogy a szálak összeértek. A sajtóértesülések szerint a habfehérek is szeretik a kanadait, és a játékos számára is izgalmas kihívás lehet a madridi kaland.

Most a védő ügynöke, Nedal Househ nyilatkozott, szavaiban pedig elrejtett pár sokatmondó részletet, amelyek a játékos jövőjét vetíthetik előre.

„Kicsit kaotikus volt a helyzet a Bayernnél, a vezetőségváltás miatt nem került sor a hosszabbítás tárgyalására, mi pedig csak hagytuk, hogy folyjék az ár…”

„Davies reméli, hogy meg tudja nyerni a Bayernnel a BL-t. Hogy mi a következő lépés? Majd meglátjuk.”

„A megújítása nyáron nem volt prioritás, ugyanis egy csatárigazolás volt a legfontosabb a klubnak.” – mesélt aggályairól az ügynök, majd kitért az érdeklődőkre is.

„Sok csapat részéről van érdeklődés, a Real Madrid is egy ilyen klub, aki meg akarja szerezni, de a Premier League-ből is számos klub akarja őt.”

Az ügynök azonban bevallotta, van egy játékos, akivel rengeteget beszél védence az elmúlt időben.

„Három évig játszott Alabával, barátok, folyton beszélnek, napi szinten. Alphonso nem osztja meg velem ezeket, de biztos vagyok benne, hogy szeretnének egy nap újra együtt játszani.”

Fotó: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Videók