Kevin De Bruyne klubot válthat a nyáron?

A Cristiano Ronaldót is foglalkoztató Al-Nassr labdarúgócsapata azt tervezi, hogy ajánlatot tesz a világ egyik legjobbjának tartott játékosáért, Kevin de Bruynéért.


A sztárok sorát - Ronaldo mellett Sadio Mane, Aymeric Laporte, Marcelo Brozović, David Ospina, Alex Telles és Otavio is a szaúdi klubban futballozik – soraiban tudó csapat nem fog bajnokságot nyerni, és azt tervezi, tovább erősíti keretét. Ennek lehet a koronaékszere a belga, akit Rudy Galletti szerint hamarosan meg is fog keresni a szaúdi klub, méghozzá konkrét, és valószínűsíthetően bombasztikus anyagi alapokon nyugvó ajánlattal.

 

S hogy miért lehet ennek az egésznek realitása? Leginkább azért, mert KDB és a Manchester City között 2025 nyaráig áll fenn kontraktuális viszony. Ami annyit tesz, hogy az előttünk álló nyár az utolsó olyan esély, hogy a 32 éves sztárjától átigazolási díj ellenében váljon meg a City. Hacsak nem ajánl új szerződést a 2015 óta az Etihadban játszó belgának, aki 101 góljával és 166 asszisztjával már most klublegenda. Ha pedig Manchester kék feléből vonul vissza, minden idők egyik legnagyobb City-játékosává válhat.
 

(Fotó: Facebook/Manchester City)

Videók