Harry Kane ügynöke találkozik a PSG-vel

Szeretnék megvitatni a Tottenham Hotspur csatár lehetséges váltását.


Nem eldöntött tény, hogy Harry Kane a nyáron elhagyja a Tottenham Hotspurt, bár az elnöknek, Daniel Levynek valószínűleg nagyon nehéz dolga lesz, hogy megtartsa a rekordgóllövőjét.

A középcsatár továbbra is mindent megtesz a klub sikereiért, és példamutatóan dolgozik, különösen azóta, hogy a Manchester Cityhez tervezett átigazolása meghiúsult, azonban az ő kiválóságaihoz sem a csapattársai, sem a klub általában nem tudott felnőni. A Spurs Mauricio Pochettino alatt a lehető legközelebb került a Premier League- és a Bajnokok Ligája-címhez anélkül, hogy ez tényleg összejött volna, de ez Levy számára nem volt elég jó.

Antonio Conte, egy olyan menedzser, aki bárhol is megfordult, sikeres tudott lenni. Mivel úgy tűnik, hogy a csapatból még hiányoznak olyan játékosok, hogy harcba tudjanak szállni trófeákért, nem lenne meglepő, ha Kane távozna, és biztosan sokan megkörnyékeznék. A FootMercato arról számolt be, hogy a Ligue 1 óriása, a Paris Saint-Germain valószínűleg az egyik érdeklődő fél lesz, miután kiderült, hogy Kane kísérete találkozott a klubbal, hogy megbizonyosodjanak arról, lehetséges-e az üzlet.

Levy valószínűleg hamarabb egyezne abba bele, hogy egy másik bajnokságba kerüljön a játékosa, mint egy közvetlen Premier League riválisnak, és mivel Lionel Messi valószínűleg elhagyja a PSG-t, a francia óriásoknak minden bizonnyal van egy szabad helyük, ahol el tudnák helyezni őt.

Borítókép: Visionhaus/Getty Images

Videók