Hakimi ügynöke kommentálta a pletykákat

Marad a PSG-ben? Vagy visszatér az Inter vagy a Real Madrid csapatába?


A Paris Saint-Germain szélsőhátvédjének, Achraf Hakiminak az ügynöke megerősítette, hogy ügyfele "szereti az Intert és boldog volt" a San Siróban, de a jövő "nem arról szól, hogy mit akar".

Az elmúlt hetekben arról szóltak a hírek, hogy Hakimi nosztalgiát érez a Nerazzurri iránt, és szeretne visszatérni a klubhoz, amelyet 60 millió euróért plusz 11 millió euró teljesítményhez kötött bónuszokért hagyott el 2021-ben. A PSG-nél töltött ideje tele volt hullámvölgyekkel, és a 24 éves játékos a feltételezések szerint máris tovább szeretne lépni, hogy új tapasztalatokat szerezzen.

Ez magában foglalhatja a visszatérést a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-döntőre készülő csapathoz, egy másik visszatérő sztár, Romelu Lukaku nyomdokaiba lépve.

„Achraf a PSG játékosa, akinek még három év van hátra a szerződéséből. Visszatérne az Interhez? Nem arról van szó, hogy mit akar, a valóság az, hogy ő a PSG játékosa. Szereti az Intert, boldog volt Milánóban, de mától ez a realitás” - mondta Alejandro Camano ügynök az Interdipendenza.net-nek.

Egy másik lehetséges fordulat Hakimi számára a Real Madridba való visszakerülés lehet, ahonnan az Inter 2020 szeptemberében 43 millió euróért vásárolta meg őt.

Borítókép: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

Videók