Egy játékos tehet arról, hogy Mbappé nem igazolt a Liverpoolhoz tavaly nyáron?

Rossz volt az időzítés…


 Kylian Mbappé vélhetően a nyáron aláír a Real Madridhoz, miután bejelentette, elhagyja a PSG-t.

A verseny gyakorlatilag elült, egyedül a királyiaknak van valós esélye a francia megszerzésére, pedig korábban még a Liverpool és az Arsenal is érdeklődött iránta.

A Klopp vezette vörösök tavaly nyáron is meg akarták szerezni Mbappét, és ha az egész nyári költéseiket figyeljük, valószínűleg megtehették volna (bár akkor biztosan nem érkeztek volna olyan játékosok a klubhoz, mint Szoboszlai).

„Kylian a Liverpoolban? Ez egy jó kérdés, de azt mondom, valószínűleg volt olyan pont, amikor mutatkozott rá esély.” – vélekedett Julien Laurens.

„A tény, hogy Klopp távozik, Ancelotti pedig marad a Real Madridnál, mindent eldöntött. A Liverpoolnál bizonytalanságot látott, míg a spanyoloknál a konzisztenciát. Arról nem is beszélve, hogy a Liverpoolnál ott van Mohamed Salah…” – utalt ezzel arra, hogy Kylian Mbappé és Mohamed Salah játékstílusukból adódóan nagyon nehezen lehettek volna egyszerre a pályán.

„Nem hiszem, hogy tudták volna szerződtetni úgy Mbappét, hogy Salah is ott van. Pénzügyileg sem működött volna…”

„Ha Salah távozna, az egy más helyzet, de ezt Kylian nem tudta kivárni. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy napon nem köthet ki náluk, mert nagyon kedveli a klubot.”

Fotó: Getty Images

Videók