Cristiano Ronaldo visszatér Európába?

Szaúd-Arábiában ezt rebesgetik


Amikor Ronaldo távozott a Manchester Unitedtől és elszerződött a szaúdi profi ligába, úgy tűnt, hogy a csatár európai karrierje véget ért.

Ronaldo az arab világban sem lassított, hiszen az Al Naszr csapatában brillírozik, de most az a hír járja, hogy a 39 éves játékos teljesítménye felkeltette európai klubok érdeklődését is.

Szaúdi sajtóértesülések szerint több csapat is szeretné megszerezni az ötszörös aranylabdást, az egyik közülük a Bayer Leverkusen.

Ronaldót maga a vezetőedző ajánlotta az egyeület figyelmébe, hiszen Xabi Alonso még együtt játszott vele a Real Madridban.

Két fontos kérdés azért így is maradt. Tud és akar-e egy német élklub vetekedni egy szaúdi anyagi lehetőségeivel? Illetve mit gondol az igazolásról Cristiano Ronaldo, aki januárban így nyilatkozott a szaúdi futballról:

„Hogy őszinte legyek, úgy gondolom, hogy a szaúdi liga nem rosszabb, mint a francia bajnokság. Szerintem a francia bajnokságban két-három csapat nagyon jó, de Szaúd-Arábiát most versenyképesebbnek gondolom. Úgy gondolom, hogy jelenleg jobbak vagyunk a francia bajnokságnál és még mindig fejlődünk."

Ronaldo tehát látszólag jól érzi magát Szaúd-Arábiában, kérdés, hogy egy régi csapattárs és a Bajnokok Ligája kedvéért visszaköltözne-e Európába?

(Fotó: facebook/Al-Naszr)

Videók