Az Atlético Madrid sztárja feszült beszélgetést folytatott a sportigazgatóval

Elvették tőle a 7-es mezszámot is.


Az Atlético Madrid sztárja, Joao Félix visszatért a klubhoz a Chelsea-vel való kölcsönszerződése után, és újra a klubbal edz az előszezonban. Úgy tűnik azonban, hogy a szünet nem hozta meg a harmóniát Félix és a klub között.

A portugáltól elvették a 7-es számú mezét, hogy azt Antoine Griezmannak adhassák a nyáron, és hétfőn látták, hogy Felix az ifjúsági játékosokkal játszott az edzések egy részén, ami úgy tűnik, nem tetszett neki.

A tréning után Félixet látták, amint hosszasan és látszólag őszintén elbeszélget Andrea Berta sportigazgatóval, és egyikük sem tűnt túl boldognak. Erről többek között a Relevo is beszámolt. Félix és Diego Simeone edző köztudottan nem értenek egyet, és úgy tűnik, hogy a portugál válogatott játékos a nyáron távozni szeretne. Még akkor is, ha ez valószínűleg kölcsönszerződés lesz, ami azt is lehetővé tenné, hogy egy évre lecsökkentsék a fizetését.

Az utóbbi időben leginkább a Paris Saint-Germainnel hozták kapcsolatba, az új edző, Luis Enriue állítólag érdeklődik Félix iránt. Nem kétséges, hogy Félix kétségbeesetten szeretné elhagyni az Atléticót egy olyan klub és csapat kedvéért, amelyik hisz a tehetségében. Ha ezeket a feltételeket kínálja a PSG, akkor ez egy okos lépésnek tűnhet.

Borítókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Videók