A szurkolók utálnák ezt a lépést, de Hazard számára egy új lehetőség lehet

Hazard számára eljött az idő: visszatérhet.


Eden Hazard legutóbbi Premier League-es szereplése legendás volt, hiszen a Chelsea korábbi sztárja bebetonozta magát az angol futball egyik legjobb játékosaként, de lehet, hogy a Real Madrid sztárja visszatérhet?

A Mirror értesülései szerint a Tottenham lehet a 32 éves játékos célpontja a nyáron, mivel a belga játékost a Real Madrid a Harry Kane-ért kötött üzlet részeként kínálja. Kane jövője bizonytalan a nyár felé haladva, és több klub is kész ajánlatot tenni a 29 éves játékosért, amennyiben úgy dönt, hogy elhagyja Észak-Londont.

A Guardian a héten arról számolt be, hogy a Manchester United fokozni készül az érdeklődését az angol csapatkapitány iránt, ami némi konkurenciát jelent a Realnak. A Tottenham szurkolói ebben a szezonban már megmutatták, hogy elegük van Daniel Levyből, és amennyiben ez az üzlet létrejön, ez csak tovább fog erősödni. Hazard már nem elég jó ahhoz, hogy a Premier League-ben játsszon, és az ő bevonása az üzletbe csak értékes pénzeket vonna el a Spurs-től.

A 32 éves játékos ebben a szezonban mindössze 392 percet kapott Spanyolországban, és a csatár következő lépése valószínűleg valahol, például az Egyesült Államokban lesz.

Borítókép: Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Videók