A Liverpool és a játékos közel áll a teljes megegyezéshez

A személyes feltételekkel minden rendben, júniusban megtörténhet az átigazolás.


A Liverpool a hírek szerint közel áll a teljes megállapodáshoz a Brighton középpályásával, Alexis Mac Allisterrel, mivel remélik, hogy az üzletet minél hamarabb megköthetik.

Fabrizio Romano újságíró szerint, aki a hivatalos Twitter-fiókjáról ír, a Vörösök júniusra lezárhatják ezt az átigazolást, és úgy tűnik, hogy az argentin válogatott játékos elég valószínű, hogy elfogadja az Anfieldre való költözést, ha az információi igazak. A Liverpool annak ellenére is jó helyzetben van, hogy korábban más klubokat, például a Manchester Unitedet és az Arsenalt is kapcsolatba hozta a 24 éves játékossal a Daily Mirror. A Liverpoolnak szüksége van a középpálya frissítésére a nyáron, és Mac Allister tökéletesen illeszkedik Jürgen Klopp futballstílusához.

Az LFC az idei szezon végén elköszön James Milnertől, Naby Keitától és Alex Oxlade-Chamberlaintől, és nem pótolták a korábban távozó sztárjukat, Georginio Wijnaldumot sem.

Jordan Henderson, Fabinho és Thiago Alcantara sem volt a legjobb formában ebben a szezonban, így Mac Allister ideális szerződtetésnek tűnik ahhoz, hogy Klopp a következő idényben újra jó formába hozza ezt a csapatot.

Borítókép: Alex Livesey/Getty Images

Videók