A Chelsea sztárja az Instagramon reagált a pletykákra

A Newcastle Uniteddel hozták kapcsolatba Joao Félixt.


Az Atlético Madrid sztárjának, Joao Félixnek a jövője még mindig a levegőben lóg, mivel a Chelsea-nél töltött kölcsönadása a végéhez közeledik, és mivel nincs jövője Madridban, a portugál sztárt az elmúlt hetekben a Newcastle Uniteddel hozták kapcsolatba.

A madridi Marca beszámolója szerint Félixet nem akarja Diego Simeone az Atlético Madridnál, és tekintve a La Liga-csapat hihetetlen formáját a távozása óta, ez csak erősödött. Félix állítólag a következő szezonban Bajnokok Ligájában szeretne játszani, és a Newcastle lehet a másik opció Angliában ahelyett, hogy visszatérne a Chelsea-hez. A Marca értesülései szerint az Atlético 100 millió euróban (87 millió font) határozta meg az árát, és a Szarkák hajlandóak lennének ezt az összeget is kifizetni, köszönhetően a gazdag szaúd-arábiai tulajdonosoknak.

Miután Félix az Instagramon látott egy hasonló történetet magáról, úgy döntött, hogy helyre teszi a Newcastle-ba való költözéssel kapcsolatos pletykákat, és a következő üzenettel reagált a posztra: „Csak egy rakás mindentudó!”

Úgy tűnik, semmi sincs a Tyneside-i klubbal, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetséges. Félix a Chelsea-nél foltokban mutatta meg brillírozását, de összességében nem jött össze a váltás. Ha Eddie Howe be tudja illeszteni a csapatába, akkor a csatár szerződtetése nagyszerű lépés lenne, de sajnos túl sok ismeretlen fűződik a portugál sztárhoz.

Borítókép: Clive Rose/Getty Images

Videók