A Barcelona belemegy: fizetik Joao Félix bérét is

Xavi zöld utat adott az üzletre.


A Barcelonánál legjobb kapcsolatokkal rendelkező Gerard Romero Jijantes azt a sztorit hozta nyilvánosságra, hogy Xavi zöld utat adott Joao Félix leigazolásának.

A portugál támadó középpályás már világossá tette, hogy távozni akar az Atlético Madridtól, és úgy tűnik, a klub sem akarja megtartani. Félix nyíltan beszélt arról, hogy a Barcelonában szeretne játszani, ami nem tette őt kedveltté az Atlético szurkolói körében.

Hatalmas fizetése van, amit a Barcelona nehezen tudna kifizetni, de mivel mindkét csapat szeretné, ha most történne meg a váltás, a megoldás minden bizonnyal lehetséges. A beszámoló szerint a Barcelona beleegyezett, hogy a korábbi Benfica-játékos bérének 100%-át kifizeti, és minden további tárgyalás innentől kezdve valószínűleg egy esetleges vételi opcióról fog szólni.

Pedri sérülése, aki akár 8 hetet is kihagyhat, egyértelműen hozzájárult ahhoz, hogy a Barcelona ennyire szeretné az üzletet megvalósítani, és bár pénzügyileg még mindig sok lehetséges akadály áll fenn, ez most minden eddiginél valószínűbbnek tűnik.

Borítókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Videók