A Barca, a Real és a PSG is a 17 éves brazil hátvédre hajt!?

Az európai topklubok folyamatos versengésben vannak a legnagyobb dél-amerikai tehetségek megszerzését illetően.


Ezen különverseny újabb ékköve lehet a brazil jobbhátvéd, Pedro Lima, akit minden nagycsapat szeretne magáénak tudni, függetlenül attól, hogy a 17 esztendős védő a második ligás Sport Recifében játszik hétről-hétre. A 19 bajnokin 2 gólt és 2 gólpasszt jegyző hátvéd nem mellesleg a brazilok U17-es és U20-as nemzeti csapataiban is rendre megfordul.

A Diario AS által csak „Cafú utód” címmel illetett spíler a Barcelona, a Real Madrid, a Paris Saint-Germain és a Juventus mellett számos Premier League-klub radarján foglal el kiemelt pozíciót, ugyanakkor sem arról nincs hír, mikor jöhet el a váltás ideje, sem pedig arról, hogy mennyibe kerülne a dél-amerikai jobbhátvéd „elmozdítása”. 

A videóból is kiderül az ifjú tehetsége, ugyanakkor a két spanyol gigász érdeklődésének megemlítése könnyen előfordulhat, hogy menedzseri ügyeskedés Merthogy az ugyanezen a poszton bevethető 17 éves Hector Fort éppen szerződéshosszabbítás közepén tart a Barcával, míg a Real Madrid kötelékében találjuk a spanyol futball egyik legnagyobb ígéretének mondott jobbhátvédet, a 16 esztendős Jesus Fortegát. nem valószínű, hogy a nyakukra hoznának egy brazil srácot, de persze, biztosan sosem lehet tudni ezeket a dolgokat!

(Fotó: Facebook/Sport Club do Recife)
 

Videók