Elképesztő ajánlattal környékezhetik meg az MU csodacsillagát

Kobbie Mainoo egész Európa figyelmét felhívta, a pénzzel teli táskák pedig már az ajtó előtt.


A 18 éves középpályás - aki valódi gyémántnak számít azóta, hogy novemberben betört Erik ten Hag első csapatába - vasárnap a Liverpool ellen egy csodálatos góllal folytatta lenyűgöző teljesítményét.

Az áttörése nem maradt észrevétlen házon belül sem. A múlt hónapban arról számoltak be, hogy Mainoo a fizetését megháromszoroznák, heti 60 000 fontra, és tárgyalásokat folytatnak arról, hogy 2030-ig meghosszabbítsák a szerződését.

De mivel folyamatos, meredek fejlődésben van, állítólag a spanyol óriás, a Real Madrid is héjaként köröz körülötte.

Valójában a királyiak a következő hónapokban léphetnek, mivel keresik a nyári átigazolási időszakban távozófélben lévő Luka Modric és Toni Kroos utódját.

Juni Calafat, a madridiak vezető megfigyelője állítólag nagy rajongója Mainoo-nak - írja a Don Diario című spanyol lap, amely szerint Florentino Perez elnök is "nagyon érdekes" szerződtetésnek tartja a játékost.

Calafat "átfésülte a piacot", hogy olyan központi középpályást találjon, aki képes a labdát az utolsó harmadban előrevinni, és úgy érzik, Mainoo megfelel ennek a profilnak.

A lap azt is állítja, hogy Mainoo és Eduardo Camavinga képviselője ugyanaz, ez pedig fontos lehet a tárgyalások során.

Mint korábban említettük, Luka Modric és Toni Kroos szerződése a nyáron lejár, Kroos esetében pedig a 2024-es németországi Európa-bajnokság után komoly lehetőségként szerepel a visszavonulás is.

Modric eközben a hírek szerint visszautasította a lehetőséget, hogy meghosszabbítsa a Bernabeuban a szerződését, és közelebb került ahhoz, hogy véget vessen 12 éves madridi létének.

Fotó: Twitter / Manchester United

Videók