45 millióra taksált tinit figyeltet a Real Madrid

A Real Madrid játékosmegfigyelői az önmagát Julian Alvarezhez hasonlító, 45 millió eurós összegért megszerezhető Franco Mastantuonót figyelik, immáron sokadik alkalommal – adta hírül Fabrizio Romano is.


Már mi is beszámoltun korábban arról, amiről a transzferguru hírt adott, nevezetesen, hogy kire feni a fogát a Real Madrid csapata a dél-amerikai szuoertinik közül:

 

"Már többször előfordult, hogy a Real Madrid játékosmegfigyelői személyesen nézték meg Franco Mastantuono játékát, és erre a jövőben is többször lehet majd példa."

Ezt a tweetet osztotta meg Romano, majd hozzátette:

„A River Plate csiszolatlan gyémántját a PSG és a Chelsea is figyeli, előbbinél azonban nem prioritás a megszerzése jelenleg. Az új kivásárlási ár: 45 millió euró.”

A mindössze 16 esztendős játékos már 10 felnőttmeccset tudott le, és a River Plate nem éppen fiatal történetének valaha volt legifjabb gólszerzőjévé is vált. A tini támadóközéppályásként és a jobbszélen érzi igazán otthonosan magát, és saját bevallása szerint a Manchester City ászának, Julian Alvareznek a játékát igyekszik tanulmányozni, és fejlődni.
 

(Fotó: Facebook/Club Atlético River Plate)

Videók