Rodrygo: Nem az én gondom, hogy hol játszik Mbappé a következő szezonban

A Real Madrid 2-0-ra győzött az Athletic Bilbao ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában Rodrygo két góljának köszönhetően, mégsem erről szóltak a mérkőzés utáni újságírói kérdések


A Real Madrid roppant dominánsan játszik ebben a szezonban, a Királyi Gárda egyre közelebb ahhoz, hogy újra bajnok legyen a La Ligában, a vasárnapi sikerüknek köszönhetően továbbra is nyolc pontos előnyben vannak a rivális Barcelonával szemben, ám az idény mégsem erről szól leginkább, hanem a Kylian Mbappéval kapcsolatos találgatásokról. A Bilbao elleni meccsen Rodrygo kétszer is betalált, mégsem a teljesítményére voltak a legkíváncsibbak az újságírók.

„Mbappé a Madridban? Bízom bennetek, ti jobban tudjátok ezt, én nekem fogalmam sincs, mi zajlik a háttérben. Ha itt játszik nálunk én majd padozok? Nem az én gondom, ez az edzőnk problémája lesz, ami valljuk meg egy kellemes és boldog probléma, én csakis a Real Madridra koncentrálok. Nagyon örülök, hogy kétszer is be tudtam találni ma, de még inkább örülök annak, hogy Eder Millitao visszatérhetett" – válaszolta végtelenül profi módon a brazil, aki ebben a szezonban 41 meccsen 15 gólt és 8 gólpasszt jegyzett a Real Madriddal.

Videók