Zidane visszautasított egy angol klubot

Csak a francia válogatott irányítása érdekli Zidane-t.


Zinédine Zidane továbbra is klub nélkül marad, miután tavaly nyáron önként távozott a Real Madridból. A franciát egy angol klub kereste fel.

Zizou szabadon igazolható vezetőedző a piacon, de még nem áll készen semmilyen projekt elfogadására. Az ex-Real Madrid edző továbbra is Madridban él, és élvezi szabadságát. Legutóbb a lelátón is feltűnt a klub mérkőzésén. Tehát Zidane nem siet új kihívást találni. A brit sajtó információi szerint, Zinedine Zidane-t a Newcastle United kereste meg, hogy ő legyen az új projekt vezetője. Az angol klubot nemrégiben megvásárolta egy szaúdi befektetési alap, akik nagy dolgokat szeretnének elérni a közeljövőben nagy nevekkel.

A Real Madrid korábbi edzője azonban nagyon gyorsan visszautasította az ajánlatot, aki az RMC Sport részletei szerint csak a francia válogatott irányítása miatt mondaná fel szabadságát. Ha ez az információ helytállónak bizonyul, akkor nem láthatjuk Zidane-t ismét tevékenykedni a 2022 -es világbajnokság előtt, mivel Didier Deschamps a szövetség bizalmát élvezi.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók