Videón Aubameyang brutális belépője

A gaboni csatár Mikel Artetát másolta, de ennek aligha örül a spanyol tréner.


Az Arsenal csupán 1–1-es döntetlent ért el a Crystal Palace otthonában, igaz, az „ágyúsok” Pierre-Emerick Aubameyang kiállítása miatt a 67. perctől kezdve emberhátrányban játszottak.

Az Arsenal fantasztikus első félidőt produkált a Crystal Palace ellen, Pierre-Emerick Aubameyang révén pedig már a 12. percben megszerezte a vezetést. A fordulást követően Jordan Ayew egyenlített, akinek a megpattanó lövése becsapta Lenót.

A vendégeknek nem sokkal késöbb jött az újabb csapás, Aubameyang próbálta szerelni az oldalvonal mellett Max Meyert, akit nagyon csúnyán megtaposott. A bokasérülést szenvedő németet le is kellett cserélni, Aubameyang pedig videózás után piros lapot kapott a brutális belépőért.

Aubameyang a harmadik Arsenal-játékos, aki egy PL-meccsen gólt szerez és piros lapot is kap, legutóbb a csapat mostani edzőjének Mikel Artetának sikerült ezt elérnie. Érdekesség, hogy anno szintén a Crystal Palace ellen idegenben hozta össze ezt a spanyol.

A mérkőzés összefoglalója:

 

A hajrában még így is nyerhetett volna a vendégcsapat, de Pépé lövésénél a kapufa kisegítette a hazaiakat, így maradt az 1–1.

Borítókép: Twitter/FutbolBible

Forrás: givemesport

Videók