Végre befejeződhet a Pogba-szappanopera

A jelek szerint napokon belül befejeződhet a nyár leghosszabb megy-e, marad-e típusú kötélhúzása. Paul Pogba transzferében már csak arról kell megegyezni, ki fizesse Mino Raiola ügynöki járadékát.


Az ESPN szerint legalábbis arról van szó, hogy Pogba áráról már rég megálapodtak a felek (120 millió euróban), annyira, hogy a francia már Miamiban is van, ahol csak a pillanatra vár, hogy elvégezhessék rajta a megfelelő orvosi vizsgálatokat.

A két csapatnak már csak az utolsó simítást kell elvégeznie: abban nem egyeztek még meg, hogy ki fizeti a Mino Raiola ügynöknek járó horribilis. 25 millió (!) eurós járadékát. 

A Juventus eddig meglehetősen határozott volt abban a kérdésben, hogy ezt márpedig a Unitednek kell fizetnie; az angolok viszont csak amitt pörgették fel az eseményeket, mert sikerült rábeszélniük Raiolát, hogy ez akár 10 millióval kevesebbért (15 millióért) is elintézhetik.

Úgy látszik, sikerült Mourinhóéknak meggyőzniük ,,valahogy" a futballvilág egyik legtöbb hatalommal bíró emberét, hogy vegyen visszább az igényeiből. Már csak azért is, mert Zinedine Zidane is nagy rajongója Pogbának...

 

Videók